Plissé hordeur

Design en bescherming 

De plissé hordeur van Aurora is de enige echte Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden. Interesse in een plissé hordeur? Vind hier een dealer!

Meten is weten

Aurora adviseert om de horren juist te laten inmeten. Een meetfout is snel gemaakt, maar de specialist weet hoe en waar hij moeten meten. Aurora horren worden dan voor u op maat gemaakt en gemonteerd door de specialist. Toch zelf meten? Download dan hieronder de meetinstructies. 

Voordelen

  • Rolstoelvriendelijk door drempel van 3 mm
  • Plaatsing aan binnen- of buitenzijde
  • Montage in of op het kozijn

Technische informatie

Frame
Aluminium

Gaas
Zwart of grijs gaas.

Kozijntypes
Geschikt voor kunststof, aluminium en houten kozijnen. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde en op of in het kozijn gemonteerd worden.

Vind uw hor

Horproducten

Aurora dealers

Dealerlocator