Daarom kiest u voor Aurora

Al bijna 40 jaar

Aurora horren worden al sinds de jaren 80 in eigen huis gemaakt. Nederlands vakwerk op maat, door vakmensen die hun professie verstaan. Dat dit concept na bijna 40 jaar nog steeds als een paal boven water staat maakt ons trots. Door enkel de beste materialen te gebruiken, de internationale normen te respecteren én te vertrouwen op onze kennis en ervaring bieden wij u de optimale kwaliteit. Zo voldoet uw Aurora hor niet alleen aan uw eisen, maar ook aan die van ons. Die belofte doen wij u.

Tegen hooikoortsklachten

Horren van Aurora zijn er niet alléén om insecten buiten te houden. Met Aurora's speciale pollenwerend gaas houd je ook de pollen buiten. Ideaal als je last hebt van hooikoortsklachten.

Dit gaas is zeer fijn geweven en houdt meer dan 99% van de pollen tegen. Dit werkt natuurlijk wel het beste als de horren gesloten blijven. Pollenwerend waas gaat niet in élke hor. Per hor staat aangegeven welk gaas geschikt is. 

Maatwerk & Specialisten

De horren worden op maat gemaakt waardoor er voor vrijwel alle ramen en deuren een oplossing is. Wij hebben een groot aantal specialisten die voor u de situatie komen opmeten. Via de dealerlocator vind u de dichtsbijzijnde specialist. Na het opmeten worden de horren zorgvuldig op maat gemaakt om vervolgens weer met de specialist mee naar uw huis te gaan. Daar wordt alles goed gemonteerd zodat u zorgeloos kan gaan genieten van een insectenvrij huis!